Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
'Rad van Avontuur 2019', masterclass voor therapeuten en hulpverleners
met regressie-reïncarnatietherapeut Maarten Oversier

[Lees hier] de ervaringen van enkele deelnemers…

image002
Nieuwe start en introductiemiddag:
In 2019 willen we van start gaan met de zesde 'Masterclass regressie & reïncarnatie-therapie en heelmethodes in voorouderlijke lijnen' met Maarten Oversier onder de naam: 'Rad van Avontuur 2019', hetgeen naar het Indiaanse Medicijnwiel verwijst. Tijdens dit Rad van Avontuur deelt Maarten zijn schat aan informatie en ervaring uit zijn ruim 23 jarige praktijkvoering. Maarten heeft een unieke, zuivere en doeltreffende werkwijze en je wordt in de gelegenheid gesteld hier diepgaand kennis mee te maken.

Op 18 januari 2019, van 15.30 uur tot 18.00 uur, is er een introductiemiddag voor belangstellenden voor Rad van Avontuur 2019. De bedoeling van deze middag is om je nader te informeren over de inhoud van de zes weekenden. Er zijn een aantal oud-cursisten aanwezig die hun ervaringen kunnen delen en vragen kunnen beantwoorden. Maar je hoeft hier natuurlijk niet bij te zijn als je al weet dat je je wilt aanmelden.

Je kunt je voor deze middag, op lokatie ’Stille Wille’, Hullenweg 18, 9301 ZD te Roden, vrijblijvend opgeven en aanmelden bij: info@breukenboom.nl

Waarom kiezen voor dit Rad van Avontuur?
- Je deelt mee in de ruime kennis en de jarenlange praktijkervaring.
- Je krijgt de mogelijkheid zelf ook de ins & outs te leren wat betreft regressie/reïncarnatietherapie.
- Je leert enorm veel over hoe voorouderlijke gebeurtenissen hun weerslag hebben in de huidige generaties.
- Je maakt kennis met een unieke werkwijze, waarmee je snel 'to the point' kunt komen, met een door indiaanse wijsheid geïnspireerde achtergrond, ervaringsgericht en vele voorbeelden uit de praktijk.
- Pragmatische insteek, praktische informatie die je zelf ook toe kunt passen.
- Geen aanschaf van literatuur, lesmateriaal.
- Mogelijkheid tot een certificaat van deelname.

Voor wie?
Ben je therapeut, coach of hulpverlener, alternatief of regulier, die met mensen werkt en gezond verstand heeft? Heb je een opleiding gedaan die je wilt aanvullen met een uitzonderlijke specialisatie in regressie/reïncarnatie (therapie)? Heb je misschien de 'Teachings from the Seven Winds' bij Maarten gevolgd en smaakt het naar meer? Ben je geïnteresseerd in een andere benadering voor problemen en klachten dan de reguliere methodes in de zorg en hulpverlening? Voel je behoefte meer samenhang te leren zien in-, en te leren werken met voorouderlijk relaties, karmische verbindingen of oorzaak-gevolg constructies die klachten voortbrengen? Wil je leren hoe sjamanistische ziens- en werkwijzen in een begrijpelijke en 'moderne' jas gegoten kunnen worden met humor én diepgang? Dán heten we je van harte welkom voor het Rad van Avontuur 2019!

Praktische informatie:
Rad van Avontuur bestaat uit 6 weekenden van 2 dagen (van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur). De locatie is Landgoedboerderij Oosterheerdt, Oosterheerdtstraat 7, 9351 BK Leek. De kosten voor deelname bedragen € 230,- per weekend. Dit is inclusief koffie en thee en een geheel verzorgde biologische lunch met soep tijdens de lesdagen.

De 6 weekenden:
- 2/3 maart 2019
- 11/12 mei 2019
- 13/14 juli 2019
- 7/8 september 2019
- 5/6 oktober 2019
- 14/15 december 2019

Heb je meer vragen en/of wil je je opgeven voor het programma 2019? Mail dan naar info@breukenboom.nl

Warme groet,
namens Maarten Oversier,

Robert Rolloos, coördinator